onsdag den 15. oktober 2014

Ved i hvad der er dejligt....?

Det er dejligt, at man, fordi man har haft fødselsdag, har fået en ordentlig slat penge af sin mand og børn og sin mor, kan gå ned og for en gangs skyld forkæle sig selv med at købe lidt lækkert tøj.
Alene afsted fordi den mindste er begyndt indkøring i vuggestuen og den store feriehygger hjemme med farmand. Kun mig og ingen stress...
Det er dejligt at samle til bunke hele vejen ned i gennem butikken. Så meget tøj, at man ikke kan have det hele på armen og næsten er nødt til, at bede om en vogn til det hele.
Det er fedt, at stå inde i prøverummet og prøve tøjstykke efter tøjstykke og faktisk have svært ved at vælge, frem for at man ikke er tilfreds med noget af det.
Det er SKØNT når man er nødt til, at ringe efter en ekspedient, for at bede hende om at komme med nogle bukser i et nummer mindre, end dem man selv har taget med ind i prøverummet, og ekspedienten bliver nødt til at gå TO gange fordi at man pludselig kan passe bukser i to numre mindre. Dét er lækkert!
Et par bukser, 2 bluser og en kjole blev det til. SKØNNO!

En anden ting, der er rigtig dejligt, er at komme en tur i biffen med sin mand og se Fasandræberne, fordi morfar nu har mulighed for at passe børn og gerne vil det. Det skal vi i aften.

Håber på at alle andre også får en dejlig dag <3





1 kommentar: